Bimi® broccoli met zalm uit de oven en gochujang saus
Ben je op zoek naar het perfecte zalmrecept? Ontdek onze gebakken zalm, vergezeld van de knapperige en voedzame Bimi® broccoli. Dit gerecht staat niet alleen garant voor een culinaire sensatie door de mix van zoete en zure smaken, maar is ook nog eens rijk aan omega-3 en antioxidanten. Gochujang saus geeft een pittige kick, terwijl de koriander zorgt voor een verfrissend contrast. Of je nu een zalmliefhebber bent of een nieuwe manier zoekt om Bimi® broccoli te bereiden, dit recept is een must-try!
Meer zalmgerechten met Bimi® proberen? Bekijk onze visrecepten met Bimi®!
Specifications
Serves
1
Methode
-
Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht en zet de rijst op volgens de instructies op de verpakking.
-
Was de Bimi®, droog af en meng ze met een scheutje olie en snufjes peper en zout. Leg de Bimi® vervolgens op de bakplaat en rooster de Bimi® voor vijf minuten in de oven.
-
Meng ondertussen alle ingrediënten voor de marinade van de zalm.
-
Haal de Bimi® uit de oven en leg de stukken zalm erop. Schenk de marinade over de zalm en plaats de bakplaat terug in de oven met de Bimi®. Bak nog 7 minuten.
-
Meng nu de ingrediënten voor de gochujang saus in een kom en roer goed door.
-
Serveer de gebakken zalm met rijst en top af met de knapperige en heerlijke Bimi®, gochujang saus en koriander. Eet smakelijk!