Bimi® broccoli met mozzarella en gebakken spekjes

Bimi® broccoli met mozzarella en gebakken spekjes

Een lekker groente bijgerecht tijdens het kerstdiner serveren? Maak dit Bimi® recept! Een heerlijk Bimi® broccoli bijgerecht met mozzarella en gebakken spekjes. Een Bimi® gerecht dat ervoor zorgt dat je tijdens het kerstdiner van een fantastische smaakexplosie geniet.

Andere bijgerechten met Bimi® broccoli proberen? Bekijk onze Bimi® bijgerecht recepten.

Specifications

Voorbereiding

5 minuten

Koken

10 minuten

Serves

4

Dieet eisen

  • Glutenvrij
  • Zonder noten

Methode

  1. Verhit de koekenpan en voeg het spek en ½ tl van de olijfolie toe. Bak het spek totdat het knapperig wordt.

  2. Voeg de rode peper toe, zet het vuur laag en bak nog even door. Schep het spek en chilipeper op een bord, maar bewaar de olie.

  3. Voeg de Bimi® broccoli aan de pan toe. Bak de Bimi® 30 seconden op een hoog vuur om een beetje te kleuren. Voeg voorzichtig 4 el heet water toe aan de pan en doe onmiddellijk het deksel erop.

  4. Laat op een matig hoog vuur gedurende 1½ minuut koken met het deksel erop. In het ideale geval is de Bimi® broccoli nog een beetje knapperig.

  5. Terwijl de Bimi® broccoli kookt, doe je basilicum, ½ tl olijfolie en balsamicoazijn in een kom en roer goed door. Snijd vervolgens 200 gr mozzarella in reepjes.

  6. Zodra de Bimi® broccoli gaar is, schep je Bimi® en mozzarellareepjes bij de spekjes en chilipepers op het bord. Schenk de balsamico-mengsel over de Bimi® en je kunt dit lekkere gerecht serveren!


    Wil je nog een ander Bimi® bijgerecht serveren? Bekijken onze bijgerechten met Bimi® broccoli.

Dónde Comprar Bimi®