Plaattaart met zalm, roomkaas en Bimi®

Plaattaart met zalm, roomkaas en Bimi®

Vers bladerdeeg, gerookte zalm, roomkaas en Bimi®: vier ingrediënten die een gouden combinatie vormen! @Grillgurugirls hebben een lekker plaattaart recept van de barbecue gemaakt met Bimi® van Hollandse bodem.

Je kunt de plaattaart met Bimi® op de barbecue bereiden, maar in de oven kan natuurlijk ook.

Specifications

Voorbereiding

5 minuten

Koken

25 minuten

Serves

4

Dieet eisen

  • Zonder noten

Methode

  1. Verwarm de bbq op 180 graden indirect of verwarm de oven op 180 graden. Rol de bladerdeeg uit en vouw de zijkanten omhoog zodat er een randje ontstaat. Prik met een vork gaatjes in het deeg zodat het niet omhoog komt.

  2. Bestrijk de randen van het deeg met eigeel. Leg de bladerdeeg op de bbq of in de oven voor ongeveer 25min. (Kijk soms even, het is goed als het goudbruin in). Kook in tussentijd de Bimi® gaar.

  3. Als de plaattaart goudbruin is kan hij van de bbq af of uit de oven en garneer je het met de roomkaas, dan de zalm, Bimi® en top af wat met rucola, dille, radijs en citroen.


    Voila je hebt een heerlijke plaattaart met Bimi® die ideaal is als lekker borrelhapje.

Dónde Comprar Bimi®