Bimi® broccoli met zelfgemaakte kaassaus

Bimi® broccoli met zelfgemaakte kaassaus

Ontdek de verrassende smaaksensatie van Bimi® broccoli geserveerd met een ambachtelijk bereide kaassaus in dit unieke recept. De zelfgemaakte kaassaus, bereid volgens een eenvoudig te volgen kaassaus recept, biedt een romige en smaakvolle aanvulling op de licht bittere, nootachtige smaak van de Bimi® broccoli. Het zelf kaassaus maken geeft je de vrijheid om met verschillende kazen te experimenteren, waardoor je elke keer weer een nieuwe smaakervaring kunt creëren. Dit gerecht is ideaal als bijzonder bijgerecht of als hoofdmaaltijd voor de kaasliefhebber!

Specifications

Voorbereiding

5 minuten

Koken

5 minuten

Serves

2

Methode

  1. Smelt 30 gram boter in een pan op middelhoog vuur en roer 2 eetlepels bloem door de gesmolten boter tot het een glad mengsel vormt.


  2. Giet geleidelijk 500 ml melk in de pan terwijl je blijft roeren. Ga door met het toevoegen van meer melk tot de saus de gewenste dikte heeft en klop door tot de saus mooi glad is zonder klontjes.

  3. Doe de lepelcontrole door een houten lepel in de saus te dopen. Als de saus aan de achterkant van de lepel blijft plakken en een streep met je vinger achterlaat, is de saus klaar. Voeg 1 eetlepel mosterd toe en roer alles goed door.

  4. Voeg 75-100 gram kaas toe aan de saus en roer tot de kaas volledig is gesmolten en de saus een heerlijke kaassmaak heeft. Breng de kaassaus op smaak met snufjes peper en zout naar wens.

  5. De zelfgemaakte kaassaus is nu klaar! Geniet ervan door het over de Bimi® broccoli heen te schenken. Smullen maar!

Dónde Comprar Bimi®