Flatbread met Bimi® broccoli, halloumi en humus
Heb je niet veel tijd voor een lunch? Dan wil je dit vegetarische, gezonde recept proberen: een heerlijke flatbread met halloumi, humus en Bimi®. Klinkt heerlijk toch?
Specifications
Voorbereiding
5 minuten
Koken
15 minuten
Serves
2
Dieet eisen
- Vegetarisch
- Zonder noten
Methode
-
Leg de zoete aardappel in zijn geheel in de magnetron en pof voor 10-15 minuten op volle kracht in de magnetron. Snij ondertussen de Bimi® broccoli stengels. Zodra de aardappel is gepoft, haal je de aardappel uit de magnetron en snij je deze in tweeën om af te koelen.
-
Schenk 1 el koolzaadolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de Bimi® broccoli stengels 2 minuten totdat ze heldergroen en gaar zijn. Haal de Bimi® broccoli uit de pan, leg deze op een bord en zet deze opzij. Leg de halloumi-plakjes in de pan en bak tot ze goudbruin zijn. Leg deze ook even op zij.
-
Pak het flatbread erbij en verdeel de humus over de hele basis. Leg de Bimi® broccoli stengels naast elkaar op het flatbread. Schep de zoete aardappelblokjes op de Bimi® en werk af met halloumi-plakjes en zoete chilisaus.
-
Wikkel het flatbread in aluminium- of huishoudfolie om compact te houden en snij in 3 stukken. Eetsmakelijk!
-
Flatbread over? Dek het flatbread af met aluminium- of huishoudfolie en leg in de koelkast. Warm het flatbread de volgende dag 1 minuut in de magnetron op zodat de halloumi smelt!
Met wraps kun je oneindig variëren! Bekijk nog meer lekkere wraps recepten met Bimi®.